+31 (0)76 524 44 44 info@voorvaartadvocaten.nl

Jorg van den Enden
De persoon achter de jurist

100% Bredanaar, maar met een internationaal tintje. Gewoond in Griekenland en Spanje en nu al weer ruim tien jaar terug in de geboortestad. Actief in de Ouderraad van de basisschool en vertrouwenscontactpersoon voor voetbalclub TVC in Breda. Een Bourgondiƫr die houdt van lekker eten en drinken. Maar ook van het zelf koken van exclusieve gerechten. Reist graag en leest ook graag, als er tijd voor is.

Zijn kwaliteiten

Doorzetten, werken naar de beste oplossing en luisterend oor zijn belangrijke eigenschappen van Jorg. Jorg is na het afronden van zijn universitaire opleiding sinds 1998 als jurist werkzaam in de letselschadebranche. Gedurende zijn loopbaan heeft Jorg een brede ervaring opgebouwd als belangenbehartiger van letselschadeslachtoffers bij bedrijven als Europrotector, Stichting Achmea Rechtsbijstand, Achmea GlobalNeth en DAS Rechtsbijstand. Hij behandelt alle mogelijke soorten letselschades van licht letsel tot zwaar letsel. Jorg is verder een echte specialist te noemen als het om letselschades in het buitenland gaat.

Jorg staat als register-expert ingeschreven bij het NIVRE en is lid van de Europese vereniging van letselschade-experts PEOPIL. Verder is hij ook lid van het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars.

Jorg van den Enden Linkedin

Voorvaart Advocaten: "ALS U ONS TOCH NODIG HEEFT."