+31 (0)76 524 44 44 info@voorvaartadvocaten.nl

Wanneer in een arbeidsverhouding wat mis gaat, kan dit ingrijpende gevolgen voor u hebben. Emotioneel, persoonlijk en ook financieel. Om zo goed mogelijk uit een arbeidsrechtelijk geschil te komen, is juridische hulp op basis van degelijke kennis noodzakelijk. Voorvaart Advocaten biedt u deze hulp.

Voorvaart Advocaten staat voor u klaar

Krijgt u niet het loon waar u recht op heeft, bent u door uw werkgever u op straat gezet of heeft u andere problemen die gerelateerd zijn aan een dienstverband? Dan kan Voorvaart Advocaten u van dienst zijn. Wij beschikken over ervaren advocaten met een gedegen en up-to-date kennis van het arbeidsrecht.

Voorvaart Advocaten verleent zowel werknemers als werkgevers juridische bijstand. Ook als werkgever kunt u dus met uw arbeidsrechtelijke vragen bij ons terecht, bijvoorbeeld voor het ontbinden van arbeidscontracten of hulp bij een reorganisatie. Het feit dat wij bekend zijn met zowel het perspectief van de werkgever als van de werknemer op arbeidsrechtelijk gebied werkt in uw voordeel.

Werkwijze

Bij Voorvaart Advocaten begrijpen we dat een conflict op de werkvloer van grote invloed kan zijn op uw leven. De belangen van u als cliënt staan dan ook centraal. Onze advocaten zoeken samen met u naar de oplossing die het beste bij u past, of dit nu via mediation of via een (kanton)procedure is.

Meer informatie/contact

Bent u betrokken bij een arbeidsrechtelijk conflict of heeft u een andere arbeidsrechtelijke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd gratis.

U kunt ook altijd bij ons binnenlopen tijdens het inloopspreekuur. Dit gratis spreekuur vindt iedere woensdagavond plaats van 18:30 tot 20:00 bij kantoor Breda. Indien u niet in staat bent naar het inloopspreekuur te komen kunt u altijd een afspraak maken buiten het spreekuur om.


Aanmelden inloopspreekuur

Naam

Telefoonnummer

Email adres

Gewenste woensdag (datum invullen)


Voorvaart Advocaten: "ALS U ONS TOCH NODIG HEEFT."